Rólunk


szolg-valami

Avagy honnan indultunk és hová tartunk...

A vállalkozásom szinte a nulláról indult egy garázsban 2001 környékén. Nem volt komolyabb tőke, kiépített ügyfélkör, korszerű eszköz sem, csak az elhatározás, miszerint gumiszereléssel akartam foglalkozni. A kitartó munka eredményeként 2005-ben már egy új telephellyé nőtte ki magát szervizünk, ami azt eredményezte, hogy további munkatársakat tudtunk foglalkoztatni, melynek köszönhetően 4-5 főre bővültünk. Kezdetben csak személyautókkal foglalkoztunk, viszont 2005 végén már mezőgazdasági és kamion gumiabroncsok forgalmazásával és szervizelésével egészítettük ki szolgáltatásainkat.

2006-tól gumihotel szolgáltatást valósítottunk meg ügyfeleink részére és még ebben az évben megépítésre is került a céloknak megfelelő gumitároló csarnok, amely olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy mára több 100 ügyfelünk tárolja nálunk gumiabroncsait.

Célunk, hogy az idők során szerzett tapasztalatokkal és a folyamatosan bővülő korszerű eszközökkel tovább növeljük az Önök és gumiabroncsaik biztonságát!

A jó munka záloga, ha egy javítás befejeztével azt érezzük, hogy biztonságot teremtettünk. Kizárólag olyan módszerek és anyagok felhasználásával dolgozunk, melyeket saját járműveinken is bátran használnánk. Meggyőződésünk, hogy csak így érdemes.

© Copyright 2022 - Potigumiszerviz